Yönetim Kurulumuzun İlçe Ziyareti

Baro Yönetim Kurulu, 06.07.2018 tarihinde  Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ başkanlığında Sarayönü, Kadınhanı, Yunak’taki meslektaşlarımız ve adliyelerine ziyarette bulunmuşlardır.

Ziyaret kapsamında Sarayönü Başsavcısı; Celalettin EVRAN, Kadınhanı Başsavcısı; Mustafa Deren ÖZKOL, Yunak Cumhuriyet Savcısı; Ramazan KEYİKCİ ve Yunak Cumhuriyet Savcısı; Hasan DÖNMEZ  makamlarında ziyaret edilmiştir.

Aynı gün Baro Yönetim Kurulu, Akşehir İlçemizde bulunan meslektaşlarımızla akşam yemeğinde bir araya gelmiş ve yoğun katılımın olduğu yemekte meslektaşlarımız ile görüş alışverişinde bulunulmuştur.