Sağlık Hukuku Paneli Düzenlendi

Baromuz Sosyal Etkinlikler, Spor ve Sağlık Hukuku Komisyonu tarafından 29 Haziran 2018 tarihinde Malpraktis Konulu “Sağlık Hukuku” Paneli Düzenlenmiştir.

Panele konuşmacı olarak Prof.Dr.Nazmi ZENGİN (Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi), Prof.Dr.Şerafettin DEMİRCİ Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi), Doktor Arş. Görv. Süleyman Emre ZORLU (Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi) ve Av.Ümit ERDEM (Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği Başkan Yardımcısı)katılmışlardır.

Av.Ferruh Kaymak’ ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele çok sayıda meslektaşımız katılmıştır.

Panel sonunda günün anısına konuşmacılara Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ, Baro Başkan Yardımcısı Av.Oktay UNKUR ve Sosyal Etkinlikler Spor ve Sağlık Hukuku Komisyonu Başkanı Av.Murat AKGÜL tarafından plaket takdim edilmiştir.