Ramazan Ayı Etkinlikleri

1-)Konya Barosu Sosyal Tesislerinde 05.06.2017 tarihinde İcra Daireleri Müdür ve Personelleri ile İftar etkinliği ve ardından İcra Dairelerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

2-)12.06.2017 tarihinde Baro Organları, Baro Personeli ve aileleri ile iftar etkinliğinde bir araya gelindi. Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek Baro Organları ve Personelinin etkin çalışmaları konusunda değerlendirmelerini paylaştı.

3-)13.06.2017 tarihinde Mevlana Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan çocuklarımız ile iftarda bir araya gelindi. Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ her zaman ve her durumda çocukların yanlarında olduğunu dile getirerek katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti.

4-)20.06.2017 tarihinde Baromuz Sosyal Tesislerinde Şehit aileleri ve Gaziler ile iftar programında bir araya gelindi. Çok sayıda Şehit yakını ve Gazinin katıldığı programda Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ Şehitlerimizin emanetine sahip çıkma konusunda kararlı olduklarını Şehit yakınlarının hepimize emanet olduğunu belirterek katılımlarından dolayı teşekkür etti.