Nadir Avcan Petrollerinden Meslektaşlarımıza Akaryakıtta İndirim

Baro Başkanlığımız ile Nadir Avcan Petrolleri arasında yapılan anlaşmaya göre meslektaşlarımız kendilerine verilecek isme özel indirim kartı ile Motorinde %7, Benzinde %3 indirim imkanına sahip olacaktır. Yapılan toplantıda konuşan Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ indirim sebebi ile Nadir Avcan Petrollerine teşekkür ederek meslektaşlarımıza yönelik ayrıcalıklı uygulamalar farklı sektörleri de kapsayacak şekilde devam edecek ifadesini kullandı. Nadir Avcan Petrolleri yetkilisi Temel PEKER de Avukatlara yönelik indirim kampanyası düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

(Meslektaşlarımız indirim kartını baro kaleminden temin edebilir.)

İndirim Kartı Kullanma Kılavuzu

Akaryakıt alışverişlerinizde indirim sağlanması için öncelikle plakanızın sistemde kayıtlı olması gerekir, kayıt için lütfen http://konyabaro.nadiravcan.com.tr linkine girerek yönergeleri takip ediniz. (Cep numaranızı değiştirdiyseniz ya da kayıtlı değil diyorsa lütfen aşağıda yazılı telefonu arayınız.)

Şayet mevcut plakanız değişirse bu işlemi yenileyiniz. Sistemde kayıtlı plakanız, akaryakıt aldığınız plaka ile farklı olursa sistem indirim sağlayamaz.

Kayıt işleminiz bittikten sonra NADİR AVCAN şirketine ait herhangi bir petrol istasyonundan akaryakıt ikmali yaparken kartınızı görevli arkadaşa sisteme okutması için veriniz.

Sistem otomatik olarak size bu alışverişte ne kadar alım yaptığınızı indirim tutarınızı ve ödemeniz gereken bedeli gösteren bir fiş yazacaktır.

Müşteri Hizmetleri Telefonu : 0332 238 61 03 – 04

E-mail: info@nadiravcanpetrol.com