Meslektaşımız Av.Muammer KARABACAK’ ı ebediyete uğurladık.

Meslektaşımız Av.Muammer KARABACAK 12 Şubat 2018 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Meslektaşlarımızın ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninin ardından Karapınar İlçesindeki Çetmi mezarlığına defnedilen meslektaşımıza Cenab-ı Haktan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

3 Kasım 1952 yılında Karapınar da doğdu. 04.07.1980 yılında İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olup bir yıllık avukatlık stajını 01.08.1981 yılında tamamlayıp 21.08.1981 yılında Avukatlık ruhsatını alarak serbest avukat olarak çalışmaya başlayan meslektaşımızın 36 yıl 5 ay 21 gün avukatlık hizmeti bulunmaktadır.

Meslektaşımız ayrıca 26.10.2000 - 19.01.2018 tarihleri arasında Karapınar Baro Temsilcisi olarak görev yapmıştır. Meslektaşımıza Allah rahmet eylesin, sevenlerinin ve camiamızın başı sağolsun.