Erkek Voleybol Takımımızdan İkincilik Kupası

Adana Barosu tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları “ nda baromuz erkek voleybol takımı ile temsil edilmiştir.

Adana Barosu, Mersin Barosu ve İstanbul Barosu’nun katıldığı erkek voleybol müsabakaları grup maçlarında baro takımımız 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak finale yükselmiştir.İstanbul Barosu ile final müsabakasında karşılaşan takımımız müsabakayı kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamlamış ve düzenlenen tören ile baro takımımıza ikincilik kupası takdim edilmiştir.

İkincilik kupası teslim edilmek üzere takım kaptanı Av. Burak SADİ’nin öncülüğünde takım sporcuları Av. Caner ÇOBAN ve Av. Furkan BÜYÜKYILDIRIM Baro başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ’ı ziyaret etmişlerdir.Baro başkanımız Mustafa ALADAĞ voleybol takımı sporcularımıza başarılarının devamını dileyerek kendisine takdim edilen kupayı teslim almıştır.