Dilek Ağacı Projesi İle Hayaller Gerçek Oldu

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlen “Dilek Ağacı Projesi” ile Derbent ilçesinde yaşayan çocukların hayalleri gerçek oldu.

“Hayaller Gerçek, Gerçekler Gelecek Olsun!” denilerek gerçekleştirilen projede çocuklarımız hayal ettikleri hediyeleri kağıtlara yazdı ve yazılan hediyeleri dilek ağacından çekip temin eden Hakim ve Savcılarımız, Meslektaşlarımız ve Adliye çalışanlarımız Baromuza teslim etti.

30.05.2018 tarihinde iki adet kamyonla ilçeye giden Komisyonumuz anasınıfı, ilkokul, ortaöğretim ve lise çağındaki 600 öğrencinin hediyelerini Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ, Baro Başkan Yardımcısı Av. Oktay UNKUR, Derbent Kaymakamı Aziz KAYABAŞI ve Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem YILDIZ ile birlikte bütün sınıflar gezilerek minik sahiplerine teslim etti. Öğrencilerin sevinç ve heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

Meslektaşlarımız başta olmak üzere projenin gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Derbent Kaymakamı Aziz KAYABAŞI ve Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem YILDIZ’a, ve çocukların kalplerine dokunarak onları mutlu etmemize katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Basında yer alan  projemiz;