Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ' ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenler sevginin merhametin ve sabrın kaynağı eşsiz insanlardır. Büyük önder Atatürk’ün ifadesiyle yeni neslin sahipleri, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır.

Bilginin kaynağından bizlere ellerini uzatan, öğrencilerini evlatları gibi seven öğretmenlerimiz her zaman gönlümüzde müstesna bir yere sahiptir.

Öğrettiği her bir harf için kırk yıl kölesi olunacak insanlar olarak öğretmenlerimizin günümüzde birtakım sorunlarla karşılaştığı tartışmasızdır.

Öğretmenlerimizin sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi, yaşadıkları sorunların giderilmesi en büyük beklentimizdir.

Bu düşüncelerle bizleri bugünlere ulaştıran tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

Av. Mustafa ALADAĞ
KONYA BARO BAŞKANI