Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’nda şampiyon kupasına kavuştu.

Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası Final Karşılaşması Video Link İçin Tıklaynız

Baromuz Sosyal Etkinlikler, Spor ve Sağlık Hukuku Komisyonu tarafından organize edilen, 06.04.2018 tarihinde başlayan ve bu sene erken yaşta kaybetmiş olduğumuz değerli meslektaşımız Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY adına düzenlenen ‘2018 yılı Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’ Cuma günü yapılan final karşılaşması ile son bulmuştur.

Final karşılaşması, geçen senenin de finalisti olan LAWYER BOYS ile AKŞEHİR arasında oynanmış, yağan yağmura rağmen 100’e yakın seyircinin bir an olsun oturmadığı ve de tüm turnuva tarihinin en çekişmeli ve de en zevkli maçı olarak tarihte yerini alan FİNAL karşılaşmasının normal süresi 11-11 beraberlik ile sonuçlanması üzerine uzatma olmaksızın seri penaltı atışlarına geçilmiş ve atılan penaltılar sonucu AKŞEHİR takımı 13-15 skor ile ‘2018 yılı Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’nın ŞAMPİYONU olmuştur.

Final maçından önce oynanan 3. lük maçında ise HORSE UNITED ile BARO BULLS takımları karşılaşmış, rakibini 8-3 yenen BARO BULLS takımı turnuva üçüncüsü olmuştur.

Yarı final maçından önce çok eğlenceli anların yaşandığı ve ağırlıklı olarak tecrübeli avukat abilerimizin katıldığı bir ‘GÖSTERİ MAÇI’ oynanmış, gösteri maçında, Av. SUAT ALTINSOY’un takımı, Av. FERİDUN YÖNEY’in takımını yenerek ‘GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU’ kupasını sayın baro başkanımızın elinden almışlardır.

‘Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’nın en değerli oyuncusu Akşehir takımının genç oyuncusu YUSUF BARDAKÇI,

'Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’nın GOL KRALI attığı 19 gol ile Akşehir takımından Cengiz HURMA,

‘Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası’nın EN İYİ KALECİSİ de yine Akşehir takımından Murat KILINÇ olmuştur.

Şampiyonluk kupası ile ödül alan oyunculara verilen ödüller öncesinde merhum Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY’ ın ailesine baro başkanımız tarafından plaket takdim edilmiştir.

Bu sene üstün başarılara imza atarak baromuzu en iyi şekilde temsil eden; Basketbol, Masa Tenisi, Voleybol Erkek ve Voleybol Bayan takımı yetkililerine de sayın baro başkanımız tarafından plaket takdim edilmiştir.

En iyi oyunculara ödüllerinin verilmesinin ardından ise ŞAMPİYON olan AKŞEHİR takımına birincilik kupası yine başkanımız tarafından verilmiştir.

6 hafta süren turnuvaya katılan tüm meslektaşlarımız ile şampiyon olan AKŞEHİR takımına, izleyenlere müthiş bir maç izlettiren geçen senenin şampiyonu LAWYER BOYS takımına, üçüncü olan genç avukatlardan oluşan BARO BULLS takımına ve de tüm izleyenlere teşekkür ederiz.

Sosyal Etkinlikler, Spor ve Sağlık Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Murat AKGÜL’ e ve de organizasyon da emeği geçen diğer tüm meslektaş ve baro çalışanlarımıza, Turnuvadaki organizasyon çalışmalarından dolayı da teşekkür ederiz.

Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY Bahar Futbol Turnuvası Final sonuçları;

Pdf İçin Tıklayınız...