Afganistan Heyetinden Baromuza Ziyareti

Türkiye Adalet Akademisinin davetlisi olarak ülkemize gelen Afganistan Yüksek Mahkemesi Heyeti Baromuzu ziyaret etti.

Adli işleyişin yerinde tanıtılmasının amaçlandığı ziyarette Afganistan heyetine Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Konya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuri Koçer, Konya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali Gökpınar, Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kemal Kuku, Konya Cumhuriyet Başsavcısı vekilleri ile Hakim ve Savcılar eşlik etti.

Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ, Afganistan Yüksek Mahkeme Danışmanı Zia Uddin Himidi başkanlığındaki 30 kişilik heyete Türkiye de Avukatlık sisteminin işleyişine ilişkin bilgi verdi. Heyet stajını tamamlayan Av.Hakan GÜZEL’ in ruhsat törenine de katıldı.