8 Meslektaşımız düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Kazım BİRTANE, Can Fırat KANDEMİR, Abdullah ALABOĞA, Dila Zeynep ÇAVUŞOĞLU, Medine DEMİREL, Atiye YILMAZ, Merve ŞAHİN ve Ali TUNÇ düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldılar.

Genç meslektaşlarımızın ailesinin ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanı Av. Mustafa ALADAĞ tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız ve aile yakınları tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyoruz.