13 Meslektaşımız düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Kürşat Halil USTA, Seyit Mehmet GÜVEN, Mihri KARADERE, Janserey DEMİR, Sinecan GÜNDOĞDU, Adife SARITAŞ, Neslihan ÖNAL, Seyide YAYLA, Çağrı ÜNAL, Sinem Kaya BİLĞİN, Kamil CAN, Sefa KAYA ve Mustafa TEKSİN düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldılar.

Genç meslektaşlarımızın ailesinin ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanı Av. Mustafa ALADAĞ tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız ve aile yakınları tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyoruz.